Dam

Damgolf 2022

Välkommen alla damer till våra måndagsträffarpå Rösaberg!

Vi startar måndag 23 maj och träffas sedan varje måndag kl. 18.00 till och med 29 augusti. Avslutning har vi söndag den 4 september, tid meddelas senare.

Vi samlas lite före kl. 18.00, lottar ihop oss, spelar 9 hål och avslutar med fika för den som vill. Vi spelar för det mesta vanlig poängbogey men ibland provar vi andra spelformer, t ex scramble, bästboll m m. Finaldagen roar vi oss med lite olika jippotävlingar och gemensam fika efteråt samt prisutdelningar. Mer info om detta när det närmar sig. Deltagandet kostar inget för klubbens medlemmar. Green-fee gäster är också välkomna. Om det är första gången du är med på damgolfen får du gärna lämna din e-postadress till Britta.

Har du frågor eller funderingar är du välkommen att höra av dig till någon av oss i damkommittén. Ta för vana att titta på anslagstavlan som finns strax utanför green-fee stugan. Eller kolla på klubbens hemsida!

Vi i Damkommittén är:

Anny                          Berit                           Britta                         Margita
070-528 31 53         076-790 05 60        070-200 10 34        073-181 87 74

PS Vi kör Eclectic i sommar också, start den 23 maj. Anmälningslista och beskrivning på hur det går till finns i damernas omklädningsrum! Betalar gör ni till Margita (endast kontant)