Dam

Damgolfen sommaren 2017

Välkomna alla damer till en ny säsong på Rösaberg!

Från och med 8 maj till och med 22 augusti träffas vi nästan varje måndag kl 18.00. Avslutning har vi söndag den 27 augusti. För att de damer som vill spela i Gästrike-Hälsingeserigen 45+ / 65+, som alltid spelas på måndagar, inte ska behöva missa någon av våra måndagsträffar byter vi till torsdagar följande veckor:

• Vecka 22   torsdag  1 juni
  • Vecka 24   torsdag 15 juni
  • Vecka 26   torsdag 29 juni
  • Vecka 33   torsdag 17 augusti

Passa på att finslipa din golf och få råd och tips av Sven-Inge som erbjuder gruppträning med oss damer vid två tillfällen måndagar och vissa torsdagar (se ovan)  i den mån han hinner. Kom antingen kl 17.00 eller 17.30. Ingen föranmälan behövs.

Kan du inte vara med på träningen är det bra om du ändå kommer lite före 18.00 då vi lottar ihop oss  och sedan spelar 9 hål och avslutar med fika för den som vill. Vi spelar för det mesta vanlig poängbogey, men ibland provar vi andra spelformer, t ex scramble, bästboll m m. Deltagandet kostar inget för klubbens medlemmar. Green-fee gäster är också välkomna. Finaldagen roar vi oss med lite olika jippotävlingar, gemensam fika efteråt samt prisutdelningar.

Idén med Damgolfen är att klubbens damer ska lära känna varandra, lära av varandra och spela golf under vänskapliga och trevliga former. Vi vill att alla ”tjejer”, gamla som unga, veteraner som nybörjare, ska trivas på vår golfklubb och våga delta i de aktiviteter som ordnas.

Har du frågor eller funderingar är du välkommen att höra av dig till någon av oss i damkommittén:

Anny o70-528 31 53    Berit 076-790 05 60    Britta  070-200 10 34    Margita   073-181 87 74

damgolf-16

Glada damer vid avslutningen på Damgolfen 2016

Klicka på bilden om du vill förstora den.