Dam

Damgolf 2019

Välkomna alla damer till en ny säsong på Rösaberg!

Vi startar måndag 20 maj och träffas sedan varje måndag kl 18.00 till och med 26 augusti.  Avslutning har vi söndag den 1 september, tid meddelas senare.

Vi samlas lite före kl 18.00, lottar ihop oss, spelar 9 hål och avslutar med fika för den som vill. Vi spelar för det mesta vanlig poängbogey men ibland provar vi andra spelformer, t ex scramble, bästboll m m. Finaldagen roar vi oss med lite olika jippotävlingar och gemensam fika efteråt samt prisutdelningar. Mer info om detta när det närmar sig. Deltagandet kostar inget för klubbens medlemmar. Green-fee gäster är också välkomna.

Har du frågor eller funderingar är du välkommen att höra av dig till någon av oss i damkommittén. Ta för vana att titta på anslagstavlan som finns strax utanför greenfee stugan. Eller kolla på klubbens hemsida! Vill du vara med i damernas Eclectictävling kan du anmäla dig till Margita. Du kan tävla antingen på 9 hål eller 18 hål. Anmälningsavgiften är 50 kr/tävling. Pengarna går till priser.

Damkommittén

Vi i Damkommittén är:
Anny                       Berit                         Britta                         Margita
070-528 31 53       076-790 05 60       070-200 10 34         073- 181 87 74

Glada golfdamer sommaren 2018

Klicka på bilden om du vill förstora den.