Rösabergsbanan är öppen!

Banan är öppen!

Golfbanan har nu öppnat med sommargreener.

Välkommna till Rösaberg!

golf-wallpaper-6-desktop-background

Publicerat i AEGK informerar | Kommentarer inaktiverade för Rösabergsbanan är öppen!

Covid-19-relaterad vägledning i regler för golfspel

Inför öppning av banan bör vi spelare tänkta på några saker gällande Covid-19.

Tillfälliga lokala ordningsföreskrifter med anledning av Covid-19

För att minska risken för smittspridning under rådande coronapandemi gäller nedanstående tillfälliga lokala ordningsföreskrifter vid spel och tävling på vår anläggning tills annat meddelas.

Rekommendationerna är sammanställda av R&A och Svenska Golfförbundets Regelkommitté.

Ronder spelade enligt dessa råd och riktlinjer är giltiga som handicapronder.

Flaggstången

Flaggstången ska alltid lämnas kvar i hålet även vid spel på green. Om flaggstången måste vidröras för att centreras i hålet bör spelaren använda handske, alternativt med en klubba.

Hålet

När bollen ska tas upp ur hålet bör spelaren använda handske.

Bunkrar

Bunkerkrattor ska ej användas. Spelaren bör/ska efter att ett slag eller annan åtgärd gjorts i en bunker jämna ut sanden med sin fot eller en klubba.

Brott mot ordningsföreskrift är inte pliktbelagt men ingår i det uppförande som förväntas av alla spelare enligt Regel 1.2a.

Publicerat i AEGK informerar | Kommentarer inaktiverade för Covid-19-relaterad vägledning i regler för golfspel

Driving range öppen

Rangen är nu öppen för säsongen 2020.

På rangen betalar du med kort direkt i bollautomaten, inga kontanter kan användas. Stoppa i, eller blippa ditt kort och följ instruktionerna.

Publicerat i AEGK informerar | Kommentarer inaktiverade för Driving range öppen

Grönt Kort Kurs

Vill du börja spela golf?

Vi startar grönt kort kurser från och med den Lördagen 16:e maj 2020.
Anmälan vi PM, telefon eller mejl.

kanslist@alfta-edsbyn-gk.se
0271 – 122 51

Publicerat i AEGK informerar | Kommentarer inaktiverade för Grönt Kort Kurs

Årsmöte

Pga. av det rådandet läget gällande coronaviruset spridning i Sverige har styrelsen beslutat att flytta fram årsmötet.

En plan finns när vi tänker genomföra årsmötet och vi återkommer med datum, tid och plats.

Vi hoppas ni har överseende med detta.

Mvh styrelsen.

Publicerat i AEGK informerar | Kommentarer inaktiverade för Årsmöte

Flygfilmer tillgängliga på hemsidan

Nu finns det flygfilmer över varje hål tillgängligt på sidan. Filmerna hittar du under respektive håls banguide.  För att hitta första filmen, klicka HÄR