Driving range stängd för säsongen

Vår Driving range har stängt för säsongen.

Alfta-Edsbyns golfklubb tackar alla spelare för den gågna säsongen och önskar alla välkommen tillbaka till våren.

Publicerat i AEGK informerar | Kommentarer inaktiverade för Driving range stängd för säsongen

Rösabergsbanan är öppen!

Banan är öppen!

Golfbanan är öppen med vintergreener.

Välkommna till Rösaberg!

golf-wallpaper-6-desktop-background

Publicerat i AEGK informerar | Kommentarer inaktiverade för Rösabergsbanan är öppen!

Covid-19-relaterad vägledning i regler för golfspel

Vi spelare behöver tänka på några saker gällande Covid-19.

Tillfälliga lokala ordningsföreskrifter med anledning av Covid-19

För att minska risken för smittspridning under rådande coronapandemi gäller nedanstående tillfälliga lokala ordningsföreskrifter vid spel och tävling på vår anläggning tills annat meddelas.

Rekommendationerna är sammanställda av R&A och Svenska Golfförbundets Regelkommitté.

Ronder spelade enligt dessa råd och riktlinjer är giltiga som handicapronder.

Flaggstången

Flaggstången ska alltid lämnas kvar i hålet även vid spel på green. Om flaggstången måste vidröras för att centreras i hålet bör spelaren använda handske, alternativt med en klubba.

Hålet

När bollen ska tas upp ur hålet bör spelaren använda handske.

Bunkrar

Bunkerkrattor ska ej användas. Spelaren bör/ska efter att ett slag eller annan åtgärd gjorts i en bunker jämna ut sanden med sin fot eller en klubba.

Brott mot ordningsföreskrift är inte pliktbelagt men ingår i det uppförande som förväntas av alla spelare enligt Regel 1.2a.

Publicerat i AEGK informerar | Kommentarer inaktiverade för Covid-19-relaterad vägledning i regler för golfspel

Flygfilmer tillgängliga på hemsidan

Nu finns det flygfilmer över varje hål tillgängligt på sidan. Filmerna hittar du under respektive håls banguide.  För att hitta första filmen, klicka HÄR

Publicerat i AEGK informerar | Kommentarer inaktiverade för Flygfilmer tillgängliga på hemsidan