Boende

Om du som gäst söker boende så kan Alfta-Edsbyns golfklubb rekommendera boende på något av Woxnadalens (Alfta-Edsbyn) två hotell, charmig B&B eller på campingplatsen (2-stjärnig) i Alfta som alla ligger några minuters bilväg från golfbanan.

För den som vill finns även alternativet att bo på någon av dom öppna Hälsingegårdar som finns i närheten. Mer om detta samt ytterligare boenden i Woxnadalen finner du nedan.

Alfta Gästis

Alfta Gästgiveri i Alfta är ett tre sjärnigt hotell med personlig service och härlig atmosfär. Här hölls den första konferensen redan år 1711.
Hotellet har 27 rum, 54 bäddar. Stor frukostbuffé ingår i samtliga logipriser.
Hotellet är helt rökfritt.
Receptionens öppettider mån-fre 7,00-16,00

Hemsida: Alfta Gästgiveri

Edsbyns Hotell

Hotellet har 25 rum med sammanlagt 50 bäddar. Rummen är allergi och handikappanpassade. För er som har husdjur finns det tillgång till 3 rum på en separat våning.
Alla rum är ljusa och trevliga med TV, dusch samt WC. Vi kan också erbjuda gratis trådlös internetuppkoppling för våra gäster. Vi har även 2 fullt utrustade konferensrum.
Hela hotellet är naturligtvis rökfritt.

Hemsida: Edsbyns Hotell

Långhedgården B&B

Bo genuint mitt i Långhed, med alla Hälsingegårdar som granne. 6 km norr om Alfta . Inom en radie på 5 km finns det mer än 30 Hälsingegårdar. Långhed står för en area på hela 50 % av skyddszonen på världsarven.
Privata visningar arrangeras på Hälsingegårdarna Pallars och Jon-Lars för våra gäster med boendepaket.

Att bo på Långhedgården betyder att du bor lyxigare än på vandrarhem och billigare än på hotell.
Långhedgården byggdes 1875 . Huset har en spännande historia med timmerstomme.

Hemsida: Långhedgården

 

Alfta Camping

En härlig campingplats alldeles vid stranden av Voxnan och några minuters promenad till butiker och service i Alfta. Alfta bad och camping är centralt belägen i vacker natur vid Voxna älv.
Campingen har 50 platser varav 24 är el-platser. 5 campingstugor, 13, 2-bäddsrum med enklare standard och en servicebyggnad med tillgång till kök, dusch, toalett samt latrintömning, husdjur är tillåtna.

Kontakt information: Alfta Camping

Ytterligare boenden i Woxnadalen

För den som vill uppleva lite mer finns det ett antal vandrarhem samt öppna lant- och Hälsingegårdar att tillgå. Mer information om detta finner du under länken nedan.

Hälsingland Turism