Range och Övningsområde

Klubbens Driving Range ligger mycket centralt belägen i anläggningen. Inom några få meter finns klubbens alla övningsfaciliteter belägna. Driving Range ligger även i direkt anslutning till serveringen och är närmsta granne med första Tee.
Rangens utslagplatser är alla belägna under tak.
På rangen betalar du med kort direkt i bollautomaten, inga kontanter kan användas. Stoppa i ditt kort och följ    instruktionerna du får av den kvinnliga                Foto: golfinorr.se
rösten.
En hink bollar kostar 15 kronor

Övningsgreen är svagt undulerad med en tillhörande yta som kan användas för att öva chip in på green.

Korthålsbanan, som består av 6 hål ligger precis bakom serveringen och är fri för alla att använda och även här finns vatten med i spel för den som vill utmana. Även övningsbunkern är placerad här.
På korthålsbanan och i övningsbunkern får man EJ använda range bollar utan måste använda egna.